Ydelser

 

Gå på opdagelse i mine ydelser eller kontakt mig for et skræddersyet tilbud! 

Bæredygtig tilgang

Ønsker du, at komme godt i mål med dine opgaver? Er både arbejdsglæde og innovation er en selvfølgelighed i dit arbejde? Vil du bevare fokus på performance? Men undgå stress og dårligt arbejdsmiljø? Så er bæredygtige tilgang noget for dig, dit team og din organisation! 

Foredrag

Dette foredrag giver jer et godt overblik over, hvad bæredygtig tilgang er, og viden om, hvordan I kan starte med at anvende værktøjerne i praksis.

Endagskursus

Dette kursus giver dig grundlæggende viden om bæredygtig tilgang, og om hvordan du kommer i gang med at anvende flere værktøjer i praksis.

Tredageskursus

Dette kursus giver dig overblik over bæredygtig tilgang er fra A-Z, og viden om, hvordan du anvender alle værktøjerne i praksis.

Masterclass

Dette 7 dages kursus er til dig, som vil anvende alle niveauerne. Lær om bæredygtig tilgang fra A-Z, lær at bruge den i praksis, og lær hvordan du giver værktøjerne videre.

Bæredygtig coaching 

Jeg tilbyder personlig coaching, ledercoaching, gruppe- eller teamcoaching, coaching til afdelinger eller til hele organisationen. 

Supervision 

Jeg tilbyder supervision til ledere og psykologer samt supervision til grupper eller teams. Arbejdsmetoden vælger vi sammen. 

Skræddersyet til jer

Jeg har 15 års erfaring med at skræddersy forløb, der passer til den enkelte organisation. Ønsker I en plan, der kun er designet til jer, så er dette løsningen. 

1-1 sessioner

Uanset din udfordring, kan jeg hjælpe dig. Jeg arbejder med stressbehandling og krisehåndtering, og jeg kan hjælpe dig med at finde din arbejdsglæde igen.