Kontakt os

 

Anna-Mettes historie

Danmarks eneste specialist i Arbejds- & Organisationspsykologi samt psykotraumatologi.

Kontakt mig på: at@inspires.dk eller 40812963 

Jeg har arbejdet som erhvervspsykolog siden 2005. Jeg har set stressede mennesker være helt ødelagte og nedbrudte – og jeg har hjulpet dem med at komme tilbage til livet og til et arbejde.

God stressbehandling er vigtigt, men jeg tror ikke, at det kan stå alene.

Jeg mener, at løsningen på stress kræver en helt ny måde at tænke performance på. Det handler om, at vi kommer både godt og glade i mål.

Mine ydelser kan omfatte rådgivning og vejledning om emner som arbejdsmiljø, kriser, motivation, ledelse, kommunikation, stresshåndtering og samarbejde. Mit formål er at hjælpe med at løse problemer og udfordringer, der kan påvirke mentale sundhed og velvære, samt at støtte den generelle effektivitet og produktivitet på arbejdspladsen.

Jeg er optaget af bæredygtige dynamikker og strategiske innovative løsninger, der virker for medarbejdere, ledere, teams og organisationer til at skabe både performance, arbejdsglæde og trivsel i praksis.     

Læs mere
Anna-mette


 


Om Helena

Jeg er startet ved Inspires d. 1/9 2023. Jeg tager desværre ikke henvisninger fra lægen.

Kontakt mig på: he@inspires.dk eller 71907310

Jeg er ekspert inden for psykoterapi og personlig udvikling. Jeg arbejder desuden også med par- og familieterapi. Med mange års erfaring og en bred baggrund inden for psykoterapi har jeg dedikeret mig til at hjælpe mennesker med at tackle udfordringer og opnå en dybere forståelse af sig selv.

Min tilgang til terapi omfatter kognitive, systemiske og narrative metoder, hvilket betyder, at jeg tilpasser min tilgang til dine individuelle behov og mål. 

Gennem terapisessioner vil jeg skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan udforske dine følelser og tanker frit. Vi vil arbejde sammen for at identificere og udforske de udfordringer, der påvirker dit følelsesliv og daglige trivsel. 

Udover individuel terapi tilbyder jeg også supervision til fagfolk inden for psykologi, der ønsker at udvikle deres færdigheder og opnå autorisation. Jeg er passioneret omkring at hjælpe mennesker med at trives og opnå deres fulde potentiale.

Tag det første skridt mod personlig vækst og trivsel ved at arbejde sammen med mig. Gennem vores terapisessioner vil du opnå positive og meningsfulde forandringer i dit liv. Jeg er her for at støtte dig på din rejse mod en dybere forståelse af dig selv og et liv fyldt med trivsel og glæde.

Læs mere
Helena