Onlinekurser

Alle kurser er godkendt og anbefalet af psykologer 

Mine onlinekurser er bygget op i 4 faser

1. Stressfri på 6 uger og mindfulness for begyndere

2. Kontrol over dine strategier, slip din dårlige samvittighed, solidt selvværd, psykologens 7 værktøjer til følelsesmæssig frihed. 

3. Sådan kommer du godt tilbage på arbejde

4. Sådan laver du en bæredygtig handleplan, så du aldrig bliver stresset!

Du behøver derfor kun købe det kursus, som du har brug for.  

Disse kurser er godkendt af psykologer!!!

Inspires

“Jeg har anvendt Anna-Mettes onlinekurser til supervision. Det betyder, at jeg giver hendes værdifulde recept videre til mine kunder, fordi det virker bare. Hun har en simpel måde at forklare sammenhængen, og hendes model fra ro på nervesystemet til tilbage på arbejdet virker bare hver gang. Disse onlinekurser kan kun anbefales til alle, der har behov for ekspertens viden.”

Specialist og psykolog

Inspires

“Jeg var skeptisk, da jeg skulle prøve Anna-Mettes onlinekurser. Men jeg blev totalt overrakset over, hvor meget, jeg fik for pengene. Hun har formået at give sin værdifulde recept på en skøn og nem måde. Jeg giver den videre til mine kunder, fordi det virker. Hun har en skøn og nem måde at forklare det på, skøn og rolig stemme, og hendes model fra ro på nervesystemet til tilbage på arbejdet virker. De varmeste anbefaler herfra.”

Aut. psykolog 

Inspires

“Jeg kan kun anbefale Anna-Mettes onlinekurser til alle, som der har brug for dem. Hendes recept virker. Jeg bruger den selv, jeg bruger den på mine kunder, jeg bruger den på min mand og mine børn er begyndt at afspænde sammen med os. VI er fan. Vi er alle gladere og har mere overskud. VI venter på, at hun lancerer flere kurser, fordi så er vi klar på at købe mere! ”

Aut. psykolog

Stress ødelægger dig og dit liv!

Kom ud af det sammen med os.