Anna-Mettes historie

 

Danmarks eneste specialist i Arbejds- & Organisationspsykologi samt psykotraumatologi.

Jeg har arbejdet som erhvervspsykolog siden 2005. Jeg har set stressede mennesker være helt ødelagte og nedbrudte – og jeg har hjulpet dem med at komme tilbage til livet og til et arbejde.

God stressbehandling er vigtigt, men jeg tror ikke, at det kan stå alene.

Jeg mener, at løsningen på stress kræver en helt ny måde at tænke performance på. Derfor har jeg udviklet en tilgang, jeg kalder bæredygtig coaching.

Bæredygtig coaching støtter mennesker i at performe med overskud og helt uden stress. Tilgangen sikrer, at vi kommer både godt og glade i mål.

Mine ydelser kan omfatte rådgivning og vejledning om emner som arbejdsmiljø, motivation, ledelse, kommunikation, stresshåndtering og samarbejde. Mit formål er at hjælpe med at løse problemer og udfordringer, der kan påvirke mentale sundhed og velvære, samt at støtte den generelle effektivitet og produktivitet på arbejdspladsen.

Jeg er optaget af bæredygtige dynamikker og strategiske innovative løsninger, der virker for medarbejdere, ledere, teams og organisationer til at skabe både performance, arbejdsglæde og trivsel i praksis.

 

Læs mere

Kendt fra

Måske kender du mig fra landsdækkende medier, hvor du har læst mine artikler eller interviews:

Byg din fremtid


3 måder at starte din rejse på

_

1

 
VIRTUELLE KURSER


Lær psykologiske redskaber i dit eget tempo på mine online kurser.
 

 
Vis kurser

_

2

 
1:1-SESSIONER


Få mig med på din personlige rejse skræddersyet ud fra dine ønsker. 

 

Book mig

_

3

 
ORGANISATIONER


Tag mig med på jeres rejse, og få redskaber til at komme godt i mål.

 

Book mig

_

“Jeg var skeptisk over et onlinekursus, men jeg lavede alle opgaverne og øvelserne, der fulgte med, og jeg har fået det så meget bedre.” 

_

“Anna-Mette er så dygtig og nede på jorden. Jeg har lært så meget om mig selv og fået de redskaber, jeg har brug for til at håndtere det selv fremover.”

_

“Anna-Mette er en kompetent underviser, hun fanger en både med sit gode humør og sin konkrete måde at bruge psykologien på. Jeg vil anbefale hende til alle.” 

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få min handleplan fra bogen Bæredygtig coaching.

GØR DIG KLAR TIL AT BRUGE DEN ALLEREDE I DAG.