Profilen i INSPIRES

Jeg har lige fra barnsben drømt om at blive psykolog, fordi jeg gerne ville hjælpe andre. Jeg er uddannet psykolog (cand.psyk.) fra Århus Universitet og har speciale i coaching indenfor det arbejds- og organisationspsykologiske felt. Jeg er sidenhen godkendt som autoriseret psykolog og coach. 

Jeg har set mange mennesker være helt nedbrudt af deres arbejde. Jeg valgte derfor at fokusere på erhvervspsykologi, fordi jeg mener,  at et bæredygtigt arbejdsliv centralt. Jeg mener, at det er vigtigt, at den organisatoriske dynamik medfører trivsel, arbejdsglæde og performance. Mit mål er, at stress skal høre fortiden til - ikke være en selvfølge i arbejdslivet. Når vi trives, kan vi skabe god performance igen og igen. Jeg er optaget af bæredygtige resultater og innovative løsninger, der virker for både medarbejdere, ledere, teams og organisationer.

Jeg arbejder evidensbaseret og håndgribeligt, så I får hjælpsomme værktøjer, I kan anvende i jeres hverdag.

Jeg vil gerne hjælpe dig og dine medarbejdere. Jeg vil hjælpe med at skabe en bæredygtig organisation med en bæredygtig ledelsesstil samt et bæredygtigt team og en masse bæredygtige arbejdsliv.

BAG INSPIRES

Anna-Mette Thomsen er grundlægger og ejer af virksomheden INSPIRES i Esbjerg, der blev etableret i 2006. Hun er daglig leder af virksomheden og den ledende erhvervspsykolog i forløb med organisationer, hvor flere psykologer samarbejder om at få jer godt i mål.

 

Anna-Mette er forhåndsgodkendt af arbejdstilsynet.

 

SPECIALIST OG UDDANNELSER

Anna-Mette er som den eneste i Esbjerg specialist og supervisor indenfor arbejds- og organisationspsykologi. Hun er desuden specialistuddannet i psykotraumatologi, som den eneste i Danmark. Hun har på den måde erhvervet sig viden om og redskaber til at håndtere arbejdsulykker, dårligt arbejdsmiljø og psykiske belastninger på arbejdet. En specialistuddannelse er en længerevarende uddannelse på kandidatniveau, og med disse har Anna-Mette nået det højeste niveau af efteruddannelse for psykologer.

Ud over ovennævnte har Anna-Mette

  • Uddannelse som proceskonsulent indenfor det narrative og systemiske felt
  • Specialistuddannelse fra Design & Drive
  • Uddannelse i adfærdsdesign
  • Projektlederuddannelse
  • Uddannelse i testpsykologi
  • Uddannelse i adfærdsterapi
  • Uddannelse i udførelse af NADA-behandling
  • Instruktøruddannelse i mindfulness

 

HVEM FÅR HJULENE TIL AT DREJE I INSPIRES 

Elisabeth Jørgensen har været ansat siden 2013, som sekretær med speciale i bogholderi. I 2016 tiltrådte en bestyrelse. Kræn Platz er den fungerende bestyrelsesformand.

Byg din fremtid


3 måder at starte din rejse på

_

1

 
VIRTUELLE KURSER


Lær psykologiske redskaber i dit eget tempo på mine onlinekurser.
 

 
Vis kurser

_

2

 
1:1-SESSIONER


Få mig med på din personlige rejse skræddersyet ud fra dine ønsker. 

 

Book mig

_

3

 
ORGANISATIONER


Tag mig med på jeres rejse, og få redskaber til at komme godt i mål.

 

Book mig

_

“Jeg var skeptisk over et online kursus, men jeg lavede alle opgaverne og øvelserne, der fulgte med, og jeg har fået det så meget bedre.” 

_

“Anna-Mette er så dygtig og nede på jorden. Jeg har lært så meget om mig selv og fået de redskaber, jeg har brug for til at håndtere det selv fremover.”

_

“Anna-Mette er en kompetent underviser, hun fanger en både med hendes gode humør og konkrete måde at bruge psykologien på. Jeg vil anbefale hende til alle.” 

JOHN COLLINS

_

“Bill helped me create an attainable financial plan that is already changing my life.” 

ANNA SUN

_

“After listening to just one episode of Bill’s podcast, everything started falling into place.”

JILL MCCONNELL

_

“Bill is the secret sauce to my recent financial gains. I can’t thank him enough.” 

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få min handleplan fra bogen Bæredygtig coaching.

GØR DIG KLAR TIL AT BRUGE DEN ALLEREDE I DAG.