Erhvervspsykologiske ydelser tilbydes til virksomheder og organisationer. Formål er at hjælpe med at løse problemer og udfordringer, der kan påvirke ledernes og medarbejdernes mentale sundhed og velvære, samt at støtte den generelle effektivitet og produktivitet på arbejdspladsen.

 

Jeg kan tilbyde en række forskellige ydelser:

 

  • Bæredygtig tilgang: Er til virksomheder og organisationer, der ønsker at tænke i helheder og opnå resultater på bundlinjen. Det er kan både være til ledere, teams, afdelinger og hele organisationen. 
  • Konsultation og rådgivning: Er til virksomheder og organisationer, der ønsker at forbedre deres arbejdsmiljø og medarbejdernes mentale sundhed og velvære. Jeg kan hjælpe med at identificere og løse problemer, der kan have en negativ indvirkning på medarbejdernes trivsel og effektivitet.
  • Træning og uddannelse: Tilbydes til medarbejdere og ledere inden for områder som stresshåndtering, konfliktløsning og kommunikation. Disse programmer kan hjælpe med at forbedre medarbejdernes færdigheder og kompetencer, samt støtte en positiv arbejdskultur.
  • Personaleudvælgelse og evaluering: Kan også hjælpe med at udvælge og evaluere medarbejdere, så virksomhederne kan få de bedste kandidater til de ledige stillinger. Jeg kan også hjælpe med at udvikle tests og evalueringsværktøjer, der kan bruges til at vurdere medarbejdernes færdigheder og kompetencer. 
  • Skræddersyet løsninger: Er til virksomheder der har behov for flere løsninger med specialisten i ryggen. Jeg afdækker jeres behov, og herudfra planlægger vi et forløb. 

 

Erhvervspsykologiske ydelser er til virksomheder og organisationer, der ønsker at forbedre deres arbejdsmiljø og medarbejdernes mentale sundhed og velvære. Det kan også være for ledere og medarbejdere, der søger rådgivning til at håndtere stress og andre mentale udfordringer på arbejdspladsen.

Jeg har et helt team i ryggen ved større opgaver, vi har 18 års erfaring inden for feltet. 

 

 

ORGANISATIONER


Tag mig med på jeres rejse, og få redskaber til at komme godt i mål.

 

Book mig

_

“Jeg var skeptisk over et online kursus, men jeg lavede alle opgaverne og øvelserne, der fulgte med, og jeg har fået det så meget bedre.” 

_

“Anna-Mette er så dygtig og nede på jorden. Jeg har lært så meget om mig selv og fået de redskaber, jeg har brug for til at håndtere det selv fremover.”

_

“Anna-Mette er en kompetent underviser, hun fanger en både med hendes gode humør og konkrete måde at bruge psykologien på. Jeg vil anbefale hende til alle.” 

_

“Anna-Mette er en kompetent underviser, hun fanger en både med hendes gode humør og konkrete måde at bruge psykologien på. Jeg vil anbefale hende til alle.” 

_

“Vi havde brug for hjælp i teamet. Vi var alle sammen på vej væk. Med Anna-Mettes hjælp vendte det allerede efter første teamcoaching”

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få min handleplan fra bogen Bæredygtig coaching.

GØR DIG KLAR TIL AT BRUGE DEN ALLEREDE I DAG.