Sådan undgå du julestress

#ingenstress #hygge #jul

- mine 4 bedste råd til at skabe julestemning og undgå julestress

 

Din indstilling er den vigtigste

Vores indstilling former måden vi føler og handler på. Når din indstilling er på hygge og god stemning, så fremkalder du positive følelser. Dette påvirker også dine handlinger, så du har mere overskud til at gøre det, der er nødvendigt. Alt sammen smitter, og giver andre omkring dig positive følelser og lyst til at hygge sammen med dig. Moment for moment opmærksom på at gøre tingene hyggeligt i stedet for, at det bare skal overstås.

 

Prioriter din økonomi og tid

Vores tid og økonomi har en afgørende faktor, når vi taler om julestress. Det er stressende ikke at have tid eller penge nok til det, vi gerne vil. Prioriter derfor, hvem der skal have julegaver, hvilke aktiviteter der er mest hyggelig, handle ind på tilbud – mange vare kan sagtens holde sig til juleaften.

Når december måske er lidt mere fyldt af hyggelige aktiviteter med familie, venner, julefrokoster, gaveindkøb også videre, så få planlagt, hvornår I skal gøre de forskellige ting, og få sat nogle gode pauser eller hyggedage ind i kalenderen.

 

Afstem forventninger og undgå dårlig samvittighed

Når vi afstemmer med familie og venner, hvordan denne jul ser ud i år, så vær ærlig. Det vigtigste er ikke, hvor store gaverne er eller hvor mange vi får. Det vigtigste er, at du har det godt. Når du har afstemt med dine omgivelser, så er det nemmere at undgå dårlig samvittighed.

 

Vær realistisk

Ud fra hvilken familie du er i og hvor meget, der skal nås, så vær realistisk med din tid og økonomi. Det er ikke hyggeligt, hvis du løber afsted for at nå det hele. Du behøver ikke lave alt fra bunden, hvis du ikke har tid eller overskud. Brug hellere tiden på hygge og afslapning med dem du holder af – så bliver julen magisk.

 

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul!

 

Skal jeg hjælpe dig, så kontakt mig nu!

Kontakt

Forbliv forbundet!

Tilmeld dig min e-mailliste for at modtage de seneste nyheder og opdateringer. 

Jeg kan ikke lide SPAM. Jeg vil aldrig sælge dine oplysninger, uanset årsag.