Et bæredygtigt liv

Et bæredygtigt liv er, når du ikke nedbryder dig selv og dine egne ressourcer.  

 

Mange haster derudad, men de glemmer, hvad det livet egentlig handler om, og opdager det først, når det er for sent. Hver dag møder jeg mennesker, der er blevet syge af stress. De har glemt sig selv. 

 

Har du glemt dig selv? 

 

JA? 

 

Så spørg dig selv, hvad du egentlig har brug for?

 

Når jeg stiller mig selv det spørgsmål, så skærer jeg det fra, som andre har brug for eller gerne vil, at jeg gør. 

 

Jeg stopper op og mærker efter, hvad jeg har brug for. Ofte er det en pause. Mindfulness, en løbetur eller en gåtur - det kan også være hygge med familie eller venner; det afhænger af den enkelte dag.

 

Jeg bruger meget mental energi på og i mit arbejde, derfor er mine behov måske anderledes end dine. Men uanset, hvad du har brug for, så kan det kun betale sig at handle på dem. 

 

Det var mine tanker i dag. 

 

Husk dig selv.

Skal vi hjælpe dig, så kontakt os nu!

Kontakt

Forbliv forbundet!

Tilmeld dig vores e-mailliste for at modtage de seneste nyheder og opdateringer. 

Vi kan ikke lide SPAM. Vi vil aldrig sælge dine oplysninger, uanset årsag.