1 til 1 sessioner

VI anvender ikke en traditionel tilgang. Jeg arbejder redskabsorienteret. Det betyder, at du ved, hvad du skal gøre skridt for skridt på din rejse. 

som specialist anvender vi i samråd med dig den tilgang, du har behov for. Det kan fx være coaching, positiv psykologi, mindfulness, kognitiv, narrativ eller systemisk tilgang. 

Ønsker du en erhvervspsykolog der altid er transparent, opmuntrende og støttende i, at du får det, du har behov for, så er det mig, du skal kontakte. 

 

Hvad er et redskab? 

Et redskab er en handling, som er med til at skabe forandringer henimod det resultat, du ønsker at opnå.

Redskaberne er med til at bygge bro imellem det, du skal indse og det, du skal gøre for at komme i mål. Det betyder, at jeg hjælper med at finde årsagerne til dine udfordringer, og give dig redskaberne, der skaber en forandring.

 

Feedback 

Nogle gange er feedback en del af sessionen. Feedback bruges til, hvis der er noget, du kan gøre anderledes eller hurtigere giver dig bedre resultater. Feedback anvender jeg altid til at hjælpe dig godt videre. 

Vi hjælper dig med at tage handling, så du opnår det, du ønsker. 

 

 
Tag os med på din rejse, og få redskaberne til at komme godt i mål.

 

Book os

_

“Anna-Mette er en kompetent underviser, hun fanger en både med hendes gode humør og konkrete måde at bruge psykologien på. Jeg vil anbefale hende til alle.” 

_

“Vi havde brug for hjælp i teamet. Vi var alle sammen på vej væk. Med Anna-Mettes hjælp vendte det allerede efter første teamcoaching”

Skriv dig op til nyhedsmailen og få en gratis afspænding, der giver dig den bedste start og slutning på dagen.

 
Du får et værktøj til et liv med mindre stress til mere overskud.